Yeşil alanlarda yatan insanların sayısı bini geçti!

Sıcaklıklardan dolayı kendilerini yeşil alanlara atan ve ağaçların altında uyuyanların sayısında her geçen gün bir artış yaşanıyor. Ağaç altında çimlerde uyuyan insanların çok daha rahat ettiği söyleniyor.
Yeşil alanlarda yatan insanların sayısı bini geçti!

Uşak'ta etkisini gösteren sıcaklıklar her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle Ağustos ayında sıcaklıkların ve nem oranının zirveye çıkması bekleniyor. Denize yakın olan yerlerde her ne kadar bir serinlik söz konusu olsa bile insanların genel olarak istediği şeylerden birisi serin havada uyumak oluyor. Kendilerini ormanlara, parklara ve kısacası ağaçların olduğu her yere atan insanlar geceyi bile burada geçiriyorlar. Geceleri rahat yatakları evleriyerine yeşillik alanlarda uyumayı tercih edenlerin sayısının bini geçtiği tahmin ediliyor.

TOPRAK VE AĞAÇLAR İNSANLARI RAHATLATIYOR

Çimlerin üstünde uyuyan insanların en büyük avantajı toprak üstünde ve ağaç altında serinlemesi oluyor. İnsanlar artık aileleri ile birlikte bu alanlara gidip uyumayı ve hatta sabahlamayı tercih ediyorlar. İstanbul'da bu tür alanlarda genel simsiyah kömür oluyor çünkü çim gören vatandaşlar her yerde mangal yapıyorlar ve bu durum gerçekten artık çok kötü bir hal almaya başladı. İnsanların çim gördüklerinde mangal yakması çok kötü bir alışkanlık haline geldi. Uşak ve civarlarında böyle bir durum söz konusu olmadığı gibi yeşil alanlarda genelde huzur buluyorsunuz. 

BİNLERCE KİŞİ HAFTA SONUNU BEKLİYOR

Hafta içi çimlerde vakit geçiren insanların sayısı bini geçmiyor evet ama hafta sonu geldiğinde durum bir hayli sertleşiyor çünkü on binlerce insan semaverini ve koltuklarını alıp yeşil alanlara gidiyorlar. Uşak'ta neredeyse her yerde bu tarz olayları görebilirsiniz ki Cuma ve Cumartesi akşamları bu olayların doruk noktasını görebilirsiniz. Sizde evinizde sıcaktan dolayı bunaldıysanız toplu taşıma araçları yada özel araçlarınız ile Uşak'ta yer alan belediye parklarına gidebilirsiniz ki çok sayıda park sizi bekliyor.