Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ne oluyor?

Star TV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Yalı Çapkını dün izleyenleri şoke eden bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin son sahnesinde Seyran, Akın tarafından kaçırıldı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ne oluyor?
Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ne oluyor?

Cuma günlerinin reyting rekortmeni olan dizilerinden Yalı Çapkını 65. Bölümünde izleyenleri şoke etti. Akın, ölen dayısının intikamını almak için Seyran’ı dizinin son sahnesinde kaçırdı. Peki, Seyran ölecek mi, Yalı Çapkını 66. Bölümde neler olacak?

Dün akşam 65. Bölümü ile ekranlara gelen Yalı Çapkı yeni bölüm fragmanı araştırması hız kazandı. Ferit ve Seyran’ın aşkı dolu dizgin devam ederken, Akın ölen dayısının intikamını almak için yemin etti. Bu noktada yaptığı ilk şey de akşam vakti Seyran’ı kaçırmak oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak?

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı. Ancak izleyenler dün akşam dizinin bitmesi ile birlikte araştırmalarına hız kazandırdı. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ne oluyor sorusunun yanıtını ise fragman yayınlandıktan sonra vereceğiz!

YALI ÇAPKINI 65. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, yatakta bulunan hayvan başının faturasını Abidin’e keser. Abidin’in güvenlik görevini iyi bir şekilde yönetemediğini söyleyen Ferit, evin kontrolünü ele alır.

Diğer yandan Ökkeş’in hayatını kaybetmesi ile birlikte Korhanlar farkında olmasalar da yeni bir düşman kazanırlar. Akın, intikam planları yaparken, bölümün son sahnesinde Seyran’ı kaçırır. Seyran’ı kaçırmak için de en yakın arkadaşı Ece’yi kullanır.

Akın’ın Seyran ve Ece’ye neler yapacağı merak konusu olurken, önümüzdeki 1-2 gün içerisinde Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanın yayınlanması bekleniyor.