Valiliğin gülen yüzü doğum gününde emekli oldu

Uşak’ta 15 yıldır yaptığı polislik görevinin neredeyse tamamını Valilik kapısında geçiren polis memuru Mehmet Taner Bülbül emekli oldu.
Valiliğin gülen yüzü doğum gününde emekli oldu

Uşak halkı ve yöneticilerle kurduğu başarılı iletişimle sürekli olarak Uşak Valiliği girişinde çalışan Mehmet Taner Bülbül (57) bugün emekli olurken, aynı zamanda doğum gününü kutladı.

Uşak’a 2006 yılında gelerek 7 den 70’e herkesin sevgisini kazanan polis Memuru Mehmet. Taner Bülbül, doğum gününde emekli oldu.

32 yıllık meslek yaşamının 15 yılını Uşak’ta ve valilik binası girişinde geçiren Bülbül, renkli kişiliği ve güler yüzü ile Uşak’ta herkesin sevgilisi olmuştu. Aslen Erzurumlu olan Bülbül, gençliğinde Erzurum’da arkadaşları ile kurduğu orkestralarda müzik ile uğraşmış, daha sonra da polis olmuştu.

Aralarından ayrılıyor olmasına üzülen meslektaşları ve amirleri de Bübül için Uşak Emniyet Müdürlüğünde küçük bir tören düzenleyerek, Bülbül’ü plaketle uğurladılar.

Bu uğurlama töreninden dolayı duygulanan Bülbül, “Bugün itibariyle 32 yıllık meslek hayatımı yaş haddinden emekli olarak sonlandırdım. İlgi ve alakalarını esirgemeyen İl emniyet Müdürümüz nezdinde Uşak Emniyet müdürlüğüne, Emniyet Müdür. Yardımcımız Sayın Tufan Akkar, Emniyet  Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aksoy ve Koruma şube Müdürümüz Sayın Ali Yıldırım ve şubemiz personeline teşekkür ediyorum” dedi.

TEK SİLAHI GÜLER YÜZÜ OLDU

Görev yaptığı 15 yıl boyunca Uşak ve Uşaklıların gönlünü fetheden Mehmet Taner Bülbül, görev yerinde en olumsuz tavırlarla yaklaşan insanları bile güler yüzü ve tatlı dili ile yatıştırmasını bilmiş, en zor görevleri olaysız bir şekilde tamamlamasını bilmişti. Görev süresince 7 vali ve 5 emniyet müdürü ile çalıştı.

Bülbül zaman zaman Uşak’a gelen siyasi parti genel başkanları, bakanlar, başbakanlar ve Cumhurbaşkanlarının koruma ekiplerinde de yer alarak onlara rehberlik etmişti.

Bülbül duygularını; “Kolay değil. Uşak benim ikinci vatanım olmuştu. Ben Uşak’ı ve Uşaklıları çok sevdim. Onlar da beni bağrına bastı. Emeklilik kararı alırken çok düşündüm. Ama her şeyin bir sonu var. Artık bayrağı genç meslektaşlarıma devretmenin zamanı gelmişti.

Kızımın tahsili nedeni ile 3 yıl daha Uşak’ta kalacağım. Bu güzel memleket ve güzel insanlarla birlikteyim. Bana gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı hepsine çok teşekkür ederim” şeklinde dile getirdi.

(SALİH KILINÇ/ÖZEL HABER)

İlgili Haberler