Vali Kocabıyık’ın durağı Karakuyu ve Akbulak Köyleri oldu

Vali Funda Kocabıyık haftalık olarak gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine Karakuyu ve Akbulak Köyleri ile devam etti.
Vali Kocabıyık’ın durağı Karakuyu ve Akbulak Köyleri oldu

İlk olarak Karakuyu köyünü ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, köy muhtarı Mehmet Özdemir ve köylüler tarafından karşılandı. Köy halkı ile sohbet eden Vali Funda Kocabıyık, yapılan yatırımlar ve verilen hizmetleri yerinde inceleyip varsa eksiklikleri görmek amacıyla bu köy gezilerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

İl genelinde köylerin su, kanalizasyon ve yol gibi temel problemlerinin çözüldüğünü ve önemli yatırımların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Vali Funda Kocabıyık, " Artık köylerde yaşayan vatandaşlarımız temel problemlerin çözülmesiyle birlikte, günümüz şartlarında ortaya çıkan yeni talepleri yerine getirilmesi ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hususunda gerekli hassasiyeti göstermeye devam ediyoruz. Önceki yıllarda yol ve içme suyu gibi talepler söz konusu iken, bugün köylerimizde doğalgaz, spor salonu, kapalı pazar yeri gibi talepler olması devletin imkan ve hizmetlerini vatandaşa en iyi şekilde yansıttığının göstergesidir" dedi. 

Karakuyu Köyünün ardından, Akbulak Köyüne geçen Vali Funda Kocabıyık köyde muhtar Cemil Özkan ve köy halkı tarafından karşılandı.

Köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek köydeki günlük yaşam ve tarımsal üretim hakkında bilgi alan Vali Funda Kocabıyık, köylere götürülen hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Köy ziyaretleri sırasında Vali Funda Kocabıyık’a, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı J.Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ile ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri eşlik etti.