Vali Kocabıyık'tan Yeni Yıl Mesajı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, yeni yıl mesajı yayımladı.
Vali Kocabıyık'tan Yeni Yıl Mesajı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, yayımladığı yeni yıl mesajında 2020 'nin yeni başlangıç ve umutları simgelediğini söyledi.

"2020 yılına girmenin heyecanını birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, olumlu yöndeki ‘değişim’  için beklenti ve hedefleri gerçekleştirmede; çaba, çalışma ve motivasyon kaynağıdır." ifadelerini kullanan Vali Funda Kocabıyık mesajında şunları kaydetti:

2019 yılında yaşadığımız çeşitli hadiselerden öğrendiklerimiz ile birlikte 2020 yılı hoşgörülü, duyarlı, verimli ve daha mutlu bir yaşam için bizlere kucağını açmaktadır. Yeni yılda hem birey hem de toplum nezdinde refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. 

2020 yılında, ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışı ile ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmenin, vatandaşlarımıza her alanda hizmet etmenin gayreti içerisinde olacak; bu konudaki azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz. Tarih boyunca feraseti ve dirayeti ile her türlü zorluğun üstesinden gelen ve canı pahasına vatanına sahip çıkan aziz milletimize daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Bugün dünyada yaşanan şiddet, terör, savaş, açlık, yoksulluk, Müslüman kardeşlerimizin ve soydaşlarımızın yaşadığı acılar hepimizin ortak yarasıdır. Her insanın temel hak ve hürriyetlere sahipolduğu; sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu adil ve huzurlu bir dünya temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2020 yılının barış, huzur, hoşgörü, toplumsal birlik ve beraberlik ruhunun egemen olduğu sağlıklı güzel günler getirmesini dilerim.