Vali Hanım ilk fırsatta aşigoların arasında olacak

UTAŞ Uşak Spor Kulüp Başkanı Seyfullah Furtana, Teknik Direktör Hakan Şapçı, Başkan Vekili Fatih Kandemir ve kulüp yöneticisi Feyyaz Atalay Uşak Valisi Funda Kocabıyık’a “Hayırlı uğurlu olsun” ziyareti yaparak yeni görevinden dolayı kutladı.
Vali Hanım ilk fırsatta aşigoların arasında olacak

Ziyaret hakkında kısa bilgi veren Kulüp Başkanı Seyfullah Furtana, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve teknik direktörümüz eşliğinde şehrimizde göreve başlayan Vali Funda Kocabıyık'a “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulunduk. Kendilerine, UTAŞ Uşakspor’umuzun 64 numaralı formasını hediye ettik ve yeni görevinin Uşak'a ve kendisi adına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunduk” dedi.

Vali Kocabıyık hakkında çok olumlu izlenimler edindiğini kaydeden Furtana, “Kendileri UTAŞ  Uşakspor’u yakından takip ettiğini ve başarılarından dolayı sevindiğini bize aktardılar. Bu hafta Uşak dışında olduğu için Kastamonuspor maçında şeref tribününde yer almayacağını, ancak Samsunspor maçında takımımız desteklemeye geleceğini bildirdi.

Sayın Valimizin bize ve takımımıza gösterdiği ilgi ve alaka bizi çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve başarılar dilerim” dedi.