Uşak'tan Afrin'de görev yapan askerlere bin parça hediyelik eşya gönderildi

Uşak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından Afrin'de  görev yapan askerler için hazırlanan hediyelik eşyalar gönderildi.
Uşak'tan Afrin'de görev yapan askerlere bin parça hediyelik eşya gönderildi

Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin,  yaptığı açıklamada halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan bin parça el emeği ürünün Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de görev yapan askerlere ulaştırılmak üzere Hatay'a gönderildiğini söyledi. 

Kursiyerlerin gönüllülük esasıyla yaptığı ürünler arasında hediyelik eşyalar, kıyafet, seramik ürünleri bulunduğunu ifade eden Şahin, "Mehmetçiğe moral vermek için kursiyerlerimiz bu ürünleri hazırladı.Her birine teşekkür ediyorum. Bu hediyeleri Hatay'da ki koordinasyon merkezine gönderiyoruz. Oradan Afrin'e ulaştırılacak. Bu vesile ile bütün askerlerimize müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Uzun ise kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini Mehmetçiğe göndermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, "Merkezimizde çok sayıda kurs açıyoruz, bu kurslarda eğitim alan kursiyerlerimizin hazırladığı eserler arasından seçtiğimiz en güzel olanları gönderiyoruz. Tüm askerlerimizin yanında olduğumuzu belirmek isterim." diye konuştu.  

Halk Eğitim Merkezi Hilal Akpalamutlu ise keçeden üretilmiş el emeği eserlerin çeşitliliğine dikkat çekerken gönderilen ürünler arasında yörede yaşayan kadın ve çocuklar içinde hediyeler bulunduğunu söyledi. 

Kolilere yerleştirilen ürünler daha sonra Hatay'a gönderildi.