Uşak’ta yılbaşı biletlerine ilgi yoğun

Uşak’ta Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletlerinin satışı sürüyor. 80 milyon liralık büyük ikramiye için şansını denemek isteyenler bilet bayilerine koştu.
Uşak’ta yılbaşı biletlerine ilgi yoğun

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 2020 yılı özel ikramiyesi 80 milyon olarak belirlendi. Tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek biletin fiyatı ise 20 liradan satılacağı duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde bayilerde satışı başlayan büyük ikramiye biletlerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Bazı bayilerin önünde kuyruk olduğu görüldü.

“Ya borçlarımızı ödeyeceğiz ya da ihtiyaç sahibine yardım edeceğiz”

Uşak’ta Şans Oyunları ve Milli Piyango bayiliği yapan 41 yaşındaki Ender Aslan, “Büyük İkramiyeye ilgi çok İnsanlar genelde çeyrek bilet tercih ediyor. Maalesef Uşak henüz büyük ikramiyeyi çıkartamadı ama umarım bu yıl talihli Uşak’tan çıkar. Vatandaşların hayalini sorduğumuzda ilk cümle borçlarımızı ödeyeceğiz ikinci cümle ise ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacağız diyorlar” şeklinde konuştu.

“Dolandırıcılara karşı önce seyyar satıcılara dikkat etmek gerekiyor”

Son zamanlarda dolandırıcıların en çok görüldüğü zaman olduğunu ifade eden Ender, “Dolandırıcılara karşı önce seyyar satıcılara çok dikkat etmek gerekiyor, tanımadıkları seyyar satıcılardan asla bilet almamalılar. Bilmedikleri daha önce görmedikleri seyyar satıcılardan bilet almamaları gerekiyor” dedi.

“Umudum yok”

Şu ana kadar kendisine henüz ikramiyenin çıkmadığını dile getiren Hüseyin Korhan Kılavuz, “Bana bu zamana kadar çıkmadı. Yine umudum yok ama çıkacak kişi umarım sanayide, üretimde doğru yerde insanların yararına kullanır” dedi.
Şansını bu yılda deneyen Tahsin Demir, “Hayalim gezmek, dolaşmak. Hep çalıştık biraz da gezelim” diye konuştu.