Uşak’ta Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yapılacak Alanlar Belirlendi

Uşak Valiliği, toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılacak alanları duyurdu.
Uşak’ta Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yapılacak Alanlar Belirlendi

Valilikten yapılan açıklamada; “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. Maddesi ve aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. Maddesi hükümleri gereğince belirlenen, “Uşak İli Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergâhı”nın” şöyle belirlendiği duyuruldu:

A-) AÇIK HAVA TOPLANTI ALANI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGÂHI

  1. İslice Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önü toplanma yeri.
  2. Belediye binası önünde, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na kadar olan İsmetpaşa Caddesi kısmı yürüyüş alanı.
  3. Kurtuluş Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzeri 15 Temmuz Şehitleri Meydanında bulunan boş alan (Miting açık hava toplantısı alanı)
  4. Fatih Caddesi, Dörtyol Kavşağı istikameti, ismetpaşa caddesi Belediye istikameti ile Doğan Özkaraman Caddesi topluluğun dağılma bölgesi olmasına:

B-) AÇIK HAVA TOPLANTI ALANI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGAHI

  1. İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan Tiritoğlu Parkı toplantı yeri
  2. Tiritoğlu parkı ile Gazhane Kavşağı yürüyüş alanı
  3. Orhan Dengiz Bulvarı üzüerindeki Tren Garı Meydanı miting alanı
  4. Orhan Dengiz Bulvarı üzerinde Hastane kavşağı, Gazhane kavşağı ve Şeref Caddesi üzerindeki Mevlena parlı topluluğun dağılma alanı.

C-) ALTERNATİF AÇIK HAVA TOPLANTI ALANI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGÂHI

  1. Elmalıdere Mahallesi Yeniceköy Caddesi üzeri 1. Aytaç Sokak girişinin bulunduğu alanın toplanma yeri
  2. Elmalıdere Mahallesi Yenice Köy caddesi üzerinden başlayıp 1. Aytaç Sokak üzeri, 1000 ada no, 44 parsel no’da kayıtlı boş alandaki kısmın yürüyüş güzergahı
  3. Elmalıdere Mahallesi Yenice Köy caddesi üzerinden başlayıp 1. Aytaç Sokak üzeri, 1000 ada no, 44 parsel no’da kayıtlı boş alanın miting alanı (Açık hava toplantısı alanı)
  4. Elmalıdere Mahallesi Yenice Köy caddesi üzerinden başlayıp 1. Aytaç Sokak üzeri, 1000 ada no, 44 parsel no’da kayıtlı boş alandaki toplantı yerinin (Miting alanının) kuzey ve güney yönündeki 1. Aytaç Sokak’ın dağılma bölgesi olmasına

D-) AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Toplantı ve gösteri yürüyüşüne ilişkin çağrı ve propaganda amacı ile kullanılan basılı çoğaltılmış veya el ile yazılmış davetiye, levha, ilan ve afişlerin ücret karşılığında belediyece kiraya verilen ilan panolarına yapıştırılacaktır.

Pankartların, Cumhuriyet Caddesi, İslice Mahallesi, İslice Sokak, Stadyum Sokak, Barbaros Caddesi (Bir Eylül İlkokul arası) Nuri Şeker Caddesi (Ömür Sokağa kadar), Zübeyde Hanım Caddesi dışında kalan cadde ve sokaklara asılacaktır.