Uşak’ta hayırsever iş adamından bin aileye erzak yardımı

Uşak’ta hayırsever iş adamı Umut Karakaya, muhtarlıklar yardımıyla belirlenen ihtiyaç sahibi bin aileye erzak yardımında bulundu.
Uşak’ta hayırsever iş adamından bin aileye erzak yardımı
Sosyal sorumluluk projelerinde ön planda duran ve yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Asya İplik Yönetim Kurulu Başkanı Umut Karakaya, Asya İplik bünyesindeki çalışanlarına gıda kolisi dağıtmasının yanı sıra Uşak genelinde 1000 aileye daha ulaşarak insanların yüzünü güldürdü.

Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması konusunda titiz davranan Karakaya, muhtarlıklardan aldığı ihtiyaç sahibi ailelerin listesi üzerinden çalışma yürütüyor ve dağıtma işlemini bizzat kendi ekibine yaptırıyor.

Zor zamanlardan geçildiğini vurgulayan Umut Karakaya, "Bizler paylaşmayı emreden bir dinin mensuplarıyız. Paylaşınca azalmayacağına inanıyoruz. Şu süreçte imkanı olan herkes gücü yettiğince yardım etmeli, paylaşmalı. Biz de Asya İplik olarak 1000 ailemize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aslolan bir kişinin hayır duasını alabilmek, çalışma ve yardımlaşma misyonumuz budur." şeklinde konuştuktan sonra, Uşaklılara hayırlı ramazanlar diledi...