Uşak'ta açılan Hayır Çarşısı yoğun ilgi gördü

Uşak il müftülüğü bünyesinde bulunan Kur’an Kursları yararına düzenlenen hayır çarşısı Uşaklıların yoğun ilgisini gördü.
Uşak'ta açılan Hayır Çarşısı yoğun ilgi gördü

Uşak Müftülüğü tarafından Hz. Hatice Yatılı Kız Kur'an Kursu ve Tüm Kur'an kursları yararına hayır çarşısı düzenleneceğini duyurmuştu. 29 Nisan 2024 Pazartesi günü düzenlenen törenle açılan hayır çarşısında kermeste düzenlenirken Uşaklıların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Uşaklılar Kur'an kurslarına destek olmak amacı ile hayır çarşısını ziyaret ederken burada kurslar yararına satışa sunulan ürünlerin satışları hızla gerçekleşti. 29 Nisan 2024 Pazartesi günü açılan hayır çarşısının 6 Mayıs Pazartesi gününe kadar ziyaretlere açık olacağı ilan edildi.

UŞAKLILAR HAYIR ÇARŞISI NEREDE?

Uşak Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kur'an kurslarının maddi olarak desteklenmesini sağlamak amacı ile kurulan hayır çarşısı yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Uşak Valisi Turan Ergün'ün de ziyaret ettiği hayır çarşısı Uşak Valilik binasının yanında kuruldu.

Tüm Uşaklıların davet edildiği hayır çarşısı 6 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Hayır çarşısında gözleme, kek, sarma, yaş pasta, kuru pasta, börek, pilav üstü tavuk gibi yemek ikramları da satılırken yine el ürünleri de satışa sunulacak. Kur'an kurslarına destek olmak isteyen Uşaklılar hayır çarşısını 6 Mayıs'a kadar ziyaret edebilecekler.