Uşak’ın sevilen isimlerinden Süleyman Karaturp Hakka yürüdü

AK Parti Uşak İl Teşkilatı kurucularından tekstilci Süleyman Karaturp hayata veda etti.
Uşak’ın sevilen isimlerinden Süleyman Karaturp Hakka yürüdü

Uşak siyaset ve iş dünyasının sevilen isimlerinden Süleyman Karaturp (71), nefes alamadığından şikâyetçi olunca oğlu ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil bölümüne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 21.00 sıralarında hayata veda ettiği öğrenildi.

Kalfa Koruluğu civarında bir tekstil işletmesi bulunan Süleyman Karaturp, AK Parti Uşak İl Teşkilatı kurucularındandı. Karaturp, yaklaşık 10 yıl kadarda AK Parti Uşak İl Teşkilatı Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’te üzüntüsünü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda; “Partimizin Kurucu üyelerinden Süleyman Karaturp ağabeyimizin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Rabbim mekânını cennet eylesin.  Ailesine ve yakınlarına Rabbim sabırlar versin. Başımız sağ olsun” şeklinde belirtti.

Yasir ve Nevfal Karaturp adlı 2 oğlu bulunan Süleyman Karaturp’un cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığında toprağa verileceği açıklandı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhum Süleyman Karaturp’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler