Uşak’ın gülen yüzü soldu

Uşak gülen bir yüzünü daha koranaya kurban verdi.
Uşak’ın gülen yüzü soldu

Uşak İl Genel Meclisi eski başkanı, siyasetçi Avukat Mehmet Pehlivan (73)  tedavi görmekte olduğu Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Uşak’ın Ulubey İlçesinde 1947 yılında doğan Mehmet Pehlivan İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesini bitirdikten sonra memleketi Uşak’ta avukatlık yapmaya başladı. Halime Pehlivan ile evlenen Pehlivan 1988 yılında Anavatan Partisi İl Başkanlığı, 1989 yılı yerel seçimlerinde Anavatan Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı oldu.

Çeşitli dernek ve cemiyetlerde kurucu başkanlık yapan Mehmet Pehlivan en son AK parti den 2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi ve aynı dönemde İl Genel Meclisi Başkanlığı yaptı.

Her zaman gülen yüzü ve  beyefendiliği ile Uşak’ta her kesimin gönlünde taht kuran Uşak’ın Mehmet Abisi geçtiğimiz hafta eşi Halime Hanımla koranavirüs yüzünden hastanede tedavi altına alınmıştı.

Uşak Gündem İnternet Sitesi olarak Mehmet Ağabeye Allahtan rahmet, acılı ailesine ve tüm Uşak halkına baş sağlığı dileriz.