Uşak Trekking Kulübü engelli çocuklar İçin yılbaşı eğlencesi düzenledi

Uşak Trekking Kulübü düzenlediği yılbaşı gecesi kutlamasında 55 engelli çocuğun ailesi ile birlikte doyasıya eğlenmesini sağladı.
Uşak Trekking Kulübü engelli çocuklar İçin yılbaşı eğlencesi düzenledi

Atapark Çayzade de düzenlenen yılbaşı eğlencesinde özellikle down sendromlu çocukların oyunları ve dansları geceye renk kattı. Erkan Şahin ve ekibinin yaptığı canlı müzikle coşan engelli çocuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
Düzenledikleri gece hakkında bilgi veren Uşak Trekking Kulübü Başkanı Ümran Dokur, “Uşak Trekking Kulübü olarak asıl amacımız doğa yürüyüşleri düzenlemektir. Uşak’ımızın ve yurdumuzun güzel ve bilinmeyen yerlerine yürüyüşler düzenliyoruz. Doğa bizim için vazgeçilmez bir aşktır.


Bunun yanı sıra kuruluş tarihimiz olan 2017 yılından beri şu an düzenlediğimiz türde birçok sosyal etkinliklerimiz oldu. Her ay sonu otizmli ve down sendromlu çocuklarımız için bowling turnuvası düzenliyoruz.
Her altı ayda bir de geceler düzenliyoruz. Uçurtma şenliği, diyabet hastaları için programlar, sempozyumlar gibi pek çok etkinliğe imza attık. Amacımız, engelli çocuklarımızın yüreğine dokunmaktır. Uşak Trekking Kulübü var olduğu sürece engelli çocuklarımız için faaliyetlerimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.