Uşak'taki kazada hayatını kaybeden çift Aydın’da toprağa verildi

Uşak’ın Banaz ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ebru Elbir ve İsmail Elbir çiftinin cenazeleri, memleketleri Aydın'da toprağa verildi
Uşak'taki kazada hayatını kaybeden çift Aydın’da toprağa verildi

Uşak’ın Banaz ilçesi Büyükoturak beldesi yakınlarında meydana gelen kazada otomobilin şarampole uçması sonucu hayatını kaybeden Ebru (44) ve İsmail Elbir (49) çiftinin cenazeleri hastane morgundan alınarak Beycamisi'ne getirildi.

Elbir çiftinin cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, çiftin yakınlarının yanı sıra AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı katıldı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden İsmail Elbir'in elektrikçi olduğu, eşi Ebru Elbir'in ise öğretmenlik yaptığı belirtildi. Elbir çiftinin, Orhan Gazi Üniversitesi'nde Kimya Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olan ve aynı kazada yaralanan oğulları Zorbey Elbir'in (19) kalması için kiraladıkları eve eşya yerleştirmeye gittiği öğrenildi.