Uşak'taki insanlık dramı son buldu!

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın talimatı ile, Banaz’a bağlı Kaylı Köyü’nde harabeye dönmüş bir evde yaşayan 80 yaşındaki anne ve 85 yaşındaki babanın tedavisi için yardım talebinde bulundukları 57 yaşındaki yatalak oğulları özel bakım merkezinde tedavi altına alındı. Banaz Kaymakamlığı’da yaşlı çiftin harabeye dönen evlerinin yenilenmesi için harekete geçti.
Uşak'taki insanlık dramı son buldu!
Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı  Kaylı köyünde ikamet eden Bekir (85) ve Hatice Gezer (80) adlı çift, 20 yıldır yaşadıkları adeta harabeye dönen bir odalı evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Zorlu şartlara karşı mücadele eden yaşlı çift, 57 yaşındaki şeker hastası oğulları için yardım talebinde bulundu.

 

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın talimatı üzerine, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince yaşlı çiftin 57 yaşındaki yatalak oğulları koruma altına alınarak, özel bakım merkezinde tedavi altına alındı.
Vali Kocabıyık'ın talimatı ile yaşlı çiftin evinde inceleme yapan Banaz Kaymakamlığı görevlileri ise evin yenilenmesi için harekete geçti.

HABERİN VİDEOSU: Uşak'ta insanlık dramı