Uşak'ta zabıta memurundan sürpriz evlilik teklifi

Uşak Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Fatih Öztürk 1 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Fatma Albayrak’a halk otobüsünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.
Uşak'ta zabıta memurundan sürpriz evlilik teklifi

Sabah erken saatlerde işe gitmek için otobüse binen Fatma Albayrak, zabıta memuru olan sevgilisi Fatih Öztürk’ten sürpriz bir evlilik teklifi aldı.

Zabıta Fatih Öztürk, Fatma Albayrak’ın işyerine gittiği yol güzergahında bekleyerek mesai arkadaşlarının da yardımıyla denetleme bahanesiyle halk otobüsünü durdurdu.

Otobüse binen zabıta Öztürk sevgilisine bir buket çiçek uzattı ve ardından evlilik teklifini yaparak sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.

Otobüste bulunan vatandaşlar bu güzel teklife kayıtsız kalmayarak birbirini delice seven genç çifti alkışlayarak tebrik ettiler.

Zabıta memuru Fatih Öztürk yaptığı açıklamada; Çok zor ve heyecanlı bir işmiş ilk defa başıma geldiği için çok heyecanlandım.

Zabıta mesleğimle ilgili bir teklif yapmak istedim ve bugünde bu teklifimi hayata geçirdiğim için çok memnun oldum ifadelerini kullandı.

“EVET’ CEVABINI ALDI”

İlk önce otobüs içerisinde bulunan vatandaşlardan özür dileyerek, sevgilisi Fatma Albayrak’a evlenme teklifinde bulundu. Albayrak, Öztürk’ün evlenme teklifine “Evet” karşılığını verirken, otobüs içerisinde bulunan vatandaşlar alkışlayarak çifti tebrik etti. Sevgilisi Fatih Öztürk’den böyle bir anda evlenme teklifi beklemediğini ifade eden Fatma Albayrak, “Çok mutluyum. Çok değişik bir duygu. Evlenme teklifi bekliyordum ancak böyle bir anda beklemiyordum” dedi.

“MESLEKİ EVLENME TEKLİFİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

Farklı bir evlilik teklifi yapmak için mesai arkadaşlarıyla birlikte düşünmeye başladığını ifade eden Zabıta Memuru Fatih Öztürk, “Nasıl bir evlenme teklifi edeceğim konusunda arkadaşlarımla görüştüm. Nasıl bir şey yapalım dedik ve mesleki olarak bir şeyler yaptık.  Aklımıza binmiş olduğu halk otobüsünün önünü kesme fikri geldi. Zormuş, heyecanlıymış ama başardım sonunda. Bana yardımcı olan Başkan Yardımcımıza ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Evet cevabını aldım çok mutluyum.  Evlilik mutlu bir iş. Bunu da yaşamak lazım. Bunu da en doğru insanla yaşayacağımı düşünüyorum. Fatma’mı çok seviyorum” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN DESTEK VERDİ”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın bu tür organizasyonlarda hassas olduğunu ve destek verdiğini belirten Zabıta Amiri Ramazan Duran (35), çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Mesai arkadaşı Mehmet Öztürk ise, arkadaşının mutlu bir yuva kuracağını ifade etti.