Uşak'ta yolda oyun oynayan çocuğa araba çarptı! Ağır yaralandı

Uşak'ta yolda oynayan bir çocuğa araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan çocuk ağır yaralandı. Sürücü ise gözaltına alındı.
Uşak'ta yolda oyun oynayan çocuğa araba çarptı! Ağır yaralandı

Uşak'ta yolda oyun oynarken araba çarpan çocuk ağır yaralandı. Aracın sürücü ise gözaltına alındı. İşte detaylar.

Uşak'ta yolda oyun oynayan bir çocuğa otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savurulan çocuğun ağır yaralandığı öğrenildi. Uşak'ta Kuzey Çevre Yolu'ndan Hacıkadem Kavşağı istikametine giden R.Ö. adlı bir sürücü kullandığı  64 BL 327 plakalı aracı ile yolda arkadaşları ile oyun oynayan  U.T adlı bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk yola savruldu.

Etraftakilerin kazayı görmesinin ardından sağlık ekipleri ve polis ekiplerine yapılan çağrı sonucunda olay yerine birçok ekip sevk edildi. Kazada ağır yaralanan çocuk U.T.  ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin kaza alanında yapılması üzerine hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise polis ekiplerince emniyete götürüldü. 

UŞAK'TA YOLDA OYNAYAN ÇOCUĞA ARABA ÇARPTI

Uşak'ta Kuzey Çevre Yolu'ndan Hacıkadem Kavşağı istikametine giden R.Ö adlı bir otomobil sürücüsü aracı ile seyir halinde ike yolda iki arkadaşı ile oyun oynayan U.T.'ye çarptı. Çocuk çarpmanın etkisiyle yolda savuruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı. Yine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sürücü R.Ö. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Uşak'ta yaşanan en güncel olaylar için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.