Uşak'ta otomobil ve motosiklet çarpıştı! 1 yaralı

Uşak'ta son dakika haberine göre bir motosiklet ve otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı.
Uşak'ta otomobil ve motosiklet çarpıştı! 1 yaralı

Uşak'ta otomobil ve motosiklet çarpışması sonucunda trafik kazası yaşandı. Uşak' ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen bu kazada otomobil ve motosiklet çarpıştı. Kazada motosikler sürücüsü yaralandı. Yaralanan vatandaş olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafnıdan hastaneye kaldırıldı. Kazayı yaralı olarak atlatan motosikletli sürücünün hayati bir tehlikesinin bulumadığı da gelen bilgiler arasında yer almıştır.

UŞAK'TA OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yaralanan motosikler sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Yaralının herhangi bir hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. 

Uşak'ta kent merkezinde Sivaslı ilçesi yönünde ilerleyen otomobil sürücüsü A.B. ile Cezaevi kavşağı yakınlarında tali yoldan çıkan motoksikler sürücüsü Ş.Y çarpıştı. Yaşanan bu trafik kazasında motosiklet sürücüsünün yaralandığı haberi geldi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Ş.Y. olay yerine ihar üzerine gelen motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı ise gelen bilgiler arasında yer almıştır.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ş.Y. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesi ise bulunmamaktadır.

Uşak ile ilgili son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler