Uşak'ta hava nasıl olacak

Uşak’ta bugün ve yarın kar yağışı aralıklarla da olsa devam ediyor. En son hava durumu tahminlerine göre bugün ve yarın çok soğuk olacak.
Uşak'ta hava nasıl olacak

Uşak’ta kar yağışı yeniden kendisini göstermeye başladı. Dün gece aniden bastıran kar yağışı özellikle kentin yüksek yerlerinde etkili oldu.

Peki Uşak’ta kar yağışı ne zaman bitecek? Uşakl hava durumu tahminlerine göre bugün ve yarın kentte hava sıcaklıkları ne olacak? İşte Uşak hava durumu tahminlerinin detayları...

UŞAK’TA İKİ GÜN HAVA ÇOK SOĞUK OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı en son Uşak hava durumu tahminlerine göre, bugün kar yağışı etkisini azaltacak. Ara ara yağması beklenen kar yağışı nedeniyle bugün Uşak’ta beklenen en düşük sıcaklık -6 derece. Kentte termometreler en yüksek -1 dereceyi gösterecek.

Uşak’ta meteorolojik tahminlere göre yarın aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Çok bulutlu bir havanın olması beklenen Uşak’ta yarın sıcaklık değerleri yine eksileri gösterecek. Yarın Uaşk’ta beklenen en düşük sıcaklık -5 en yüksek sıcaklık ise -2 derece olacak. Uşak’ta hava sıcaklıkları perşembe gününden itibaren yükselecek.