Uşak spor ve hakem camiası değerli bir evladını yitirdi

Uşak spor ve hakem camiası değerli bir evladını yitirdi
Uşak spor ve hakem camiası değerli bir evladını yitirdi

Uşak’ın sevilen isimlerinden emekli beden eğitimi öğretmeni, hakem, futbolcu, gözlemci ve İl Hakem Kurulu eski Başkanı Ömer Kırdinli, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

Bir yıldır akciğer kanseri tedavisi gören Ömer Kırdinli (62), durumunun ağırlaşması üzerine 3 gün önce Uşak Eğitim ve Araştırma Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Burada onkoloji servisinde tedavi altına alındı.

Daha sonra palyatif servisine kaldırılan Ömer Hoca, bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Ömer Kırdinli’nin Almanya’da bulunan kardeşi Zeki Kırdinli’nin gelmesinin beklendiği, naşının pazartesi günü öğle namazını müteakip köyü olan Kaşbelen (Mende) de kılınacak cenaze namazının ardından burada toprağa verileceği öğrenildi.

YÜZLERCE SPORCU VE HAKEM YETİŞTİRMİŞTİ

Uşak Halit Ziya Ortaokulu ve Uşak Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde yıllarca beden eğitimi öğretmenliği yapan Ömer kırdnli Hocamız, Uşak’ta yüzlerce çeşitli dallarda sporcu yetiştirmiş, 20 yılı aşkın bir sürede futbol hakemliği, yine 20 yıldan fazla klasman gözlemciliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Ömer Hoca 1989 yılında “Uşak Faal hakemler ve Gözcüler Futbol Derneği”ni kurmuş burada da uzun yıllar başkanlık görevinde bulunarak, Türk Futboluna; Hüseyin Altıntaş, Deniz Turgut ve Zafer Altıntaş gibi onlarca başarılı ve genç hakemi kazandırmıştır.

Kendisi de ağır bir ameliyat geçirdiği için konuşmakta zorlanan ve halen “Uşak Faal hakemler ve Gözcüler Futbol Derneği Başkanlığı görevini yürüten eski hakem İsmet Özgül, “Konuşacak durumda değilim. Uşak sporunun ve hakem camiasının başı sağ olsun. Can yoldaşıma da Allah’tan rahmet diliyorum” diyebildi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak Çok Kıymeti Ömer Kırdinli Hocamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesi, Uşak spor ve hakem camiasına sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler