Uşak polisinden Uygur kardeşlere nazik bir jest

“Süt kardeşler” adlı tiyatro oyunu için Uşak’a gelen Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler hiç beklemedikleri bir sürprize tanık oldu.
Uşak polisinden Uygur kardeşlere nazik bir jest

Uşak girişinde Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan Uygur kardeşler önce rutin bir polis çevirmesi sandılar. Ancak birbirinden güzel polis kızların kendilerine çiçek ve plaket vermesi karşısında çok şaşırdılar ve sevindiler.

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in polis kolejinde öğrenciyken babaları merhum Nejat Uygur’un oynandığı “Cibali Karakolu” adlı tiyatro oyununu izlediği ve Komiser Cafer Sabbah tiplemesini çok beğendiği için büyük sanatçının çocuklarına sürpriz bir karşılama töreni istediğini belirten polisler, Uygur kardeşlere Emniyet Müdürü Mesut Gezer tarafından çizilen üzerinde merhum Nejat Uygur’un polis elbiseli karikatürü bulunan bir plaketi de takdim ettiler.

 “Çok ince bir düşünceydi”

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bu jesti “Çok ince bir düşünce olarak tanımlayan Süheyl Uygur, “Rutin bir çevirme yapıyorlar zannettik ama bizleri çiçeklerle, hediyelerle karşıladılar. Tabii ki bu tür güzel hareketler bizleri çok mutlu ediyor. Bu karşılamayı Behzat sosyal medyadan paylaşınca çok güzel yorumlar da aldık. Çok teşekkür ederiz, çok ince bir düşünceydi. 'Süt Kardeşler' adlı tiyatro oyunumuz gerçekten çok güzel gidiyor. Burada sahnelediğimiz oyunumuz gerçekten muhteşem geçti. Turnelere devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

“Uşak Emniyeti’nin bu davranışı örnek teşkil edecektir”

Uşak Emniyet Müdürlüğünün bu nazik jestinden dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Behzat Uygur da duygularını; “"Babam Uşak'a yıllar önce gelmişti. Biz uzun zamandır gelmiyorduk. Uşak'a gelmemiz ile ilgili çok istek vardı, hemen programa dahil ettik. Uşak'a girerken emniyet mensupları aracımızı çevirdi. Biz rutin bir çevirme zannettik fakat emniyet müdürümüzün de talimatıyla emniyet mensubu arkadaşlarımız bizleri çiçeklerle karşıladılar ve plaket verdiler. Bizi çok güzel karşıladılar. Bu çok şık ve güzel hareket bizleri çok mutlu etti. Tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Aslında tiyatro grupları bu şekilde karşılanmalı. Bundan sonrası içinde belki de örnek teşkil edecektir" şeklinde dile getirdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler