Uşak için Meteoroloji Uyardı, GELİYOR…

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çarşamba gününden itibaren Uşak’ta havaların soğuyacağı belirtildi.
Uşak için Meteoroloji Uyardı, GELİYOR…

Meteoroloji 5.Bölge (Afyonkarahisar) Müdürlüğü, Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) tarafından yapılan açıklamada Çarşamba gününden itibaren Uşak, Afyonkarahisar ve  Denizli illeri ve çevresinin Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi ; yapılan son değerlendirmelere göre; Çarşamba gününden itibaren bölgemiz (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) genelinin Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (6-12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

Bu haftanın ikinci yarısında en yüksek hava sıcaklıklarının; Afyonkarahisar’da 6-7, Uşak’ta 6-7, Denizli’de 12-14 derecelere, gece en düşük sıcaklıkların ise bölgemizde yer yer 0 derece ve altına düşmesi bekleniyor. Vatandaşlarımızın ani sıcaklık düşmesinin yaratabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.