Uşak Diyabetliler Derneği, 2. Geleneksel Öyküm Solak Diyabet Festivali'nde ödül aldı

Uşak Diyabetliler Derneği, İzmir'de düzenlenen 2. Geleneksel Öyküm Solak Diyabet Festivali'ne katıldı.
Uşak Diyabetliler Derneği,  2. Geleneksel Öyküm Solak Diyabet Festivali'nde ödül aldı

Tip 1 Diyabetli Çocuklar ve Aileleri Derneği ev sahipliğinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla " 2. Geleneksel Öyküm Solak Diyabet Festivali "düzenlendi..

Tarihi Havagazi Fabrikası'nda yapılan festivale İzmir'in yanı sıra İstanbul, Samsun, Adana, Hatay ve Uşak'ın da aralarında bulunduğu 21 şehirden 350 diyabetli çocuk ve aileleri katıldı.

Bir yılda gerçekleştirdikleri sosyal etkinlikler nedeniyle festivale davet edilen "Uşak Diyabetliler Derneği" ilk ona girerek teşekkür belgesi aldı.

Uşak Belediyesinin destekleriyle fetivale katılarak derceye girdiklerini ifade eden Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer şunları kaydetti; "Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın destekleriyle diyabet hastası çocuklar enerji buldu. 1 yıl boyunca yaptığımız bütün etkinliklerde başkanımız yardımlarını hiç bir zaman bizden esirgemedi. Uşak Diyabetliler Derneği yönetimi olarak Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ediyorum, sonraki yıllarda da ilimizi elimizden gelen en iyi şekilde temsil edeceğiz."dedi.