Uşak dışına çıkmak zorunda olanlar, ne yapmalı?

Bugün saat 17.00 itibarıyla valiliklerin izniyle yapılabilecek olan iller arası otobüs seferleri ile ilgili detaylar belli oldu.
Uşak dışına çıkmak zorunda olanlar, ne yapmalı?

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yayımladığı genelgeye göre, şehirler arası otobüs seferleri saat 17.00 itibarıyla valiliklerin izniyle yapılabilecek.

Konuyla ilgili olarak Uşak Valiliği’nden yapılan açıklamada; Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile iller arası otobüs seferleri valiliklerin izni ile yapılacak olup, tüm vatandaşlarımızın bulundukları şehirde kalmaları esasıyla, tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar ile özellikle son on beş gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşların şehirlerarası yolculuk yapması otogarda oluşturacağımız seyahat izin kurulunca verilecek. Uygulama bugün saat 17.00 itibariyle başlayacak. Tedbirlerle ilgili detaylı bilgiyi Bakanlığımızın resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz. (https://www.icisleri.gov.tr). Bakanlıklarımız tarafından yayınlanan genelgeler ve resmi kurumlarımızca alınan önlemler koronavirüsün yayılmasını engellemeye yönelik olup lütfen tedbirlere uyalım, zorunlu olmadığı sürece sosyal hareketlilik içinde olmayalım, hastalığın yayılmasına engel olalım.” denildi