Uşak Belediyesi’nden Personele Eğitim

Uşak Belediyesi tarafından hizmette kalite artışına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kurum personellerine çeşitli eğitimler verildi.
Uşak Belediyesi’nden Personele Eğitim

Uşak Belediyesi, yerel yönetimlere yeni bir vizyon katmak, halka daha kaliteli bir hizmet sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Hizmette gelişimi hedefleyen ve birçok etkinliği ile bu amacını adım adım gerçekleştiren Uşak Belediyesi’nde kurum içerisinde çeşitli eğitimler düzenleniyor.

Bu kapsamda Uşak Belediyesi’nde çalışan 541 personele Kamu Etik Kurulu Uzmanı Kenan Topçu tarafından 4 grup halinde “Kamuda Etik Davranış ve Etik İlkeler” konusunda eğitim verildi.

Uşak Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlerin ikincisiyse trafik kazalarını ve kaza sonrası kayıpları azaltmak amacıyla Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce belediyede şoför olarak hizmet veren personelleri için düzenlendi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü personellerinden Zeynel Kayşeker tarafından Trafik Kazalarını ve Kaza Sonrası Kayıpları azaltmak amacıyla “trafik güvenliği” eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimlerde 200 personel yer aldı.

Önemli bilgilerin paylaşıldığı ve hatırlatmaların yapıldığı programlara katılım sağlayan personeller, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, programlarda verimin yüksek olduğunu dile getirdi.