Uşak Belediyesi engellilere özel whatsapp hattı kurdu

Uşak Belediyesi engelli vatandaşlar için özel Whatsapp hattı kurdu.
Uşak Belediyesi engellilere özel whatsapp hattı kurdu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Özel gereksinimli vatandaşlarımızın bize ulaşacak her türlü fiziki sorun, talep, istek ve şikayet ekiplerimizle hızla kontrol edilerek giderilecek ve çözüme kavuşturulacak. Bizlere 0534 792 11 80 numaralı whatsapp ihbar hattından ulaşabilirsiniz” dedi.

Uşak Belediyesi’nin engellilerin her türlü sorunlarıyla ilgilendiğini belirten Başkan Çakın, “Başkan seçildiğim tarihten bu yana engelli vatandaşlarımızın da diğer bireyler gibi yaşaması ve onlarında önündeki engellerin kaldırılması için ekip olarak elimizden geleni yapıyoruz.

Engelli vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için özel araçlar aldık. Engelli bireylerimizin pazarını rahatça görmesi için Fatih Mahallesi pazaryerine engelli pazarı, görme engelliler için dijital Uşak turu sağlayan cihaz temini, engelli aracı olmayan bireylerimize araç temini gibi birçok projeye imza attık.

Şimdi de engellilerin sorunlarını belediyemize daha iyi ulaştırabilmeleri için ‘Whatsapp Hattı’ kurduk. Bu hat sayesinde engelli bireylerimizin sorunlarının daha hızlı çözüleceğine inanıyorum” ifadesini kullandı.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler