Uşak Belediyesi ekipleri karla mücadele ediyor

Uşak şehir merkezinde sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Uşak Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını başlattı.
Uşak Belediyesi ekipleri karla mücadele ediyor

Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda teyakkuzda olan Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürüterek ulaşımın açık kalmasını sağladı.

Günlük yaşamın aksamaması için büyük çaba sarf eden ekipler, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ulaşımın açık kalmasını sağlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri;

10 adet kepçe, 3 adet robot, 3 adet kamyon kürekli tuzlama aracı,  2 adet greyder, 2 adet transit kürekli tuzlama aracıyla çalışmalarını sabahın ilk saatlerinden bu yana sürdürüyor.


 

Uşaklıların herhangi bir sorun yaşamaması adına karla mücadele ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu belirtilirken, yolların açık kalması amacıyla ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edeceği ifade edildi.

SOKAKTA KALAN CANLAR DA UNUTULMADI

Uşak Belediyesi, Kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ek önlemler aldı.

Uşak Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Kar yağışı dolayısıyla yemek bulmakta zorlanan sokak canlılarımızı unutmadık.


 

Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından, küçük dostlarımız için şehrimizde bulunan tüm besleme noktalarına, çevre yollarına ve etrafına kuru mama bırakıldı” bilgisi verildi.