Ünlü Oyuncu Yılmaz Gruda'dan kötü haber!

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından olan Yılmaz Gruda'dan kötü haber geldi. Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili bilgi verildi.
Ünlü Oyuncu Yılmaz Gruda'dan kötü haber!

Ünlü oyuncu Yılmaz Gruda'dan kötü haber geldi. Gruda sağlık problemleri sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan Gruda kırmızı alanda müşade altında tutuluyordu. Usta oyuncu Yılmaz Gruda'nın menejeri Tümay Özokur ise sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Yaptığı paylaşım ile Gruda'nın yoğun bakıma alınmasını istedi. 

Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden biri  olan Yılmaz Gruda usta oyunculardan biridir. Son zamanlarda yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı hastaneye kaldırılan Gruda 92 yaşında. Hastaneye kaldırılan Gruda'nın menejeri Tümay Özokur kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunarak Gruda'nın yoğun bakım ünitesine alınmasını isteyerek daha iyi şartlarda tedavi edilmesini istedi. 

USTU OYUNCU GRUDA HASTANEYE KALDIRILDI

92 yaşıdaki usta oyuncu Yılmaz Gruda acilen rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yaptığı tüm dizi ve filmler ile çok konuşulan Gruda en son Netfilix platformunda yer alan Şahmaran dizisinde rol almıştı. Yaşadığı sağlık problemlerinin ardından hastaneye kaldırılan Gruda'nın menejeri Tümay Özokur ise Gruda'nın yaşadığı sağlık problemi ile ilgili tedavisinin daha iyi yapılması açısından Sağlık Bakanlığı'na sosyal medya hesabı üzerinden seslendi. Yaptığı açıklamalarda Sağlık Bakanlığı'ndan Gruda'nın yoğun bakım ünitesine alınmasını talep etti. 

Usta oyuncu Yılmaz Gruda'nın menejeri Tümay Özokur sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Bakanlığı'na şu sözler ile çağrıda bulundu;

"Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampusu kırmızı alanda yatmakta… Hekimler yoğun bakım ya da servise karar vermek üzere… 4 gün önce serviste 5 gün yatırıldı ve düzeldi diye çıkarıldı. Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın." dedi. 

İlgili Haberler