Ünlü Astrolog Dinçer Güner 10 gün sürecek diyerek açıkladı! 4 Haziran tarihine dikkat

Astrolojiyi yakından takip edenler dikkat. 4 Haziran'da başlayacak 10 gün sürecek.
Ünlü Astrolog Dinçer Güner 10 gün sürecek diyerek açıkladı! 4 Haziran tarihine dikkat

Ünlü Astrolog Dinçer Güner tarafından yeni bir dolunay açıklandı. 4 Haziran tarihinden itibaren başlayacak olan Yay Dolunay'ınin hayatımıza etkilerinden söz etti. Peki 4 Haziran tarihinde başlayıp 10 gün sürecek olan Yay Dolunayı'nda neler yaşanacak? Bizi neler bekliyor? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

10 GÜN ETSİKİ ALTINA ALACAK

Yay Dolunayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Astrolog Dinçer Güner 4 Haziran tarihi işaret etti. Bu süreçten sonraki 10 gün boyunca etkisi altına alacak. Bu süreçte Yay burcunun sembolize ettiği konulara odaklanılacağını söyleyen Güner coşkulu, maceraperest ve iyimser kişilik özellikleri ile tanınan Yay burcu Dolunay'nın hayattaki etkilerinden bahsetti. 4 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak bu sürecin 10 gün boyunca sürebileceğini açıkladı. Buna göre Güneş şu  ifadeler ile açıkladı; 

"Yay burcu, geniş bir perspektif arayışıyla bilgelik, keşif ve öğrenme arzusuyla ilişkilendirilir. Bu burcun enerjisi, doğaüstü deneyimlere açıklık, yolculuklar, eğitim ve felsefeye olan ilgisiyle bilinir. Demek ki, bu dolunay süreci enerjimizin yükseleceği, coşkulu olacağımız, motivasyonumuzun tam olacağı bir zamana işaret ediyor. Maceralara atılmaya ve yeni deneyimlere açık olacağımız zamanlar.

Genel anlamda olaylara iyimser bir noktada yaklaşacağımız, bardağın belki de dolu tarafından bakmaya daha istekli olacağımız bir dolunay süreci bekliyor olabilir bizi." ifadelerine yer verdi. 

Astrolog Dinçer Güner yeni birçok şeyin bu süreçte öğrenilebileceğini açıkladı. Eğitimlere, yüzmeye ya da spora katılım sağlanabileceğini bunun yanında yurt dışı ile ilgili önemli seyahatler planlanabileceğini açıkladı. Yay burcunda gerçekleşen bu d olayın Yay burcunun özelliklerini vurgulayacak. Özgürlük arayışı ve bilgelik gibi birçok konunun ön plana çıkacağını açıklayan Güner bu süreçte daha özgür hareket etmek istenebileceğini de açıkladı. 

Bu tarz Astroloji haberlerinden ve ünlü Astrologlar tarafından yapılan yorumlarda anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel astroloji haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler