Üniversite öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor

Memleketim Uşak Kart projesi kapsamında ikametini Uşak’a taşıyan Üniversite öğrencileriyle anlamlı sosyal sorumluluk projelerine imza atan Uşak Belediyesi, bu kez de ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu.
Üniversite öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Üniversite öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Hacıkadem Mesire alanı ve İsmetpaşa Caddesinin temizlik işlerini gerçekleştirmişlerdi.

Bu kapsamda yeniden bir araya gelen Belediye ekipleri ve Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu öğrencileri, el ele vererek ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizlediler. Proje kapsamında 10 kişilik ekip iki grup halinde Sarayaltı Mahallesi ve Elmalıdere Mahallesinde ikamet eden 2 ihtiyaç sahibi ailenin evlerini temizlediler.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ‘’ Memleketim Uşak Kart projesi kapsamında ikametini Uşak’a taşıyan Üniversite öğrencisi kardeşlerimizle güzel bir uyum yakaladık. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde bir araya geliyoruz. Aldığımız olumlu geri dönüşler hem öğrenci kardeşlerimizi hem de bizleri memnun ediyor. Bugün öğrenci kardeşlerimizle 2 ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret ederek evlerini temizledik. Bu işlemler, Uşak Belediyesi olarak bizim rutin yaptığımız işler. Öğrenci kardeşlerimiz de bu projeye dahil olarak güzel bir örnek teşkil ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz’’ denildi.