Ulubey Kaymakamı engelli vatandaşlar için öyle bir şey yaptı ki

Ulubey ilçesi Kaymakamlığı, engelli vatandaşların kamu kuurm ve kuruluşlarında işlerini rahatça görebilmeleri için işlerini daha rahat yürütebilmeleri için, bina girişlerine tekerlekli sandalyeler bıraktı.
Ulubey Kaymakamı engelli vatandaşlar için öyle bir şey yaptı ki

Ulubey İlçesine atandığı iki aylık süreçten bu yana halkla kurduğu sağlıklı iletişimle dikkat çeken genç Kaymakam Onur Özaydın, ilçede engelli vatandaşların rahatlığı için yine değişik bir olaya imza attı.
Engelli vatandaşların, yakınlarının sırtında taşımasına ya da devlet dairelerinde bin bir zorlukla iş görmelerine yüreği razı gelmeyen genç kaymakam, bu nedenle engelli vatandaşlar için iki tekerlekli sandalye alınarak resmi kurum ve kuruluşlarda bulundurulması talimatı verdi.
Kaymakamlıktan konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Ulubey Kaymakamlığı Hükümet Konağında Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızla, Ulubey İlçemizdeki Kamu Kuruluşlarımıza resmi iş ve işlemleri için gelen dezavantajlı vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini daha rahat yürütebilmeleri için tekerlekli sandalye dağıtımı yapılmıştır. Ayrıca sağlık durumu daha ağır olup, resmi kurumlarımıza resmi iş ve işlemleri için gelemeyecek durumda bulunan Hamile, Engelli ve Yaşlı Vatandaşlarımızın yakınları 716 27 00 nolu irtibat numarasını arayabilirler” denildi.