Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı aşacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye’nin kalkınmasıyla ilgili son dakika olarak oldukça dikkat çeken bir açıklama yaptı.  Fuat Oktay yaptığı açıklamada yeni dönemde Türkiye'nin rolü hakkında oldukça önemli bilgiler verdi.
Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı aşacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay çeşitli ziyaretlerde bulunmak için kendi memleketi olan Yozgat’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı’nı karşılayanlar arasında AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer bulunuyordu. Ayrıca Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, CHP Yozgat milletvekili Ali Keven, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve MHP Yozgat milletvekili İbrahim Ethem Sedef de Fuat Oktay’ı karşılayanlar arasındaydı. Vatandaşın da büyük ilgi gösterdiği bu ziyarete basım mensupları da eşlik ettik. Fuat Oktay ise memleketini ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ziyaretine Valilikten başladı. Önce Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’tan çeşitli bilgiler aldı. Daha sonra da valiliğin şeref defterini imzaladı. Valilik ziyareti sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Fuat Oktay, söze ülke dışındaki ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığını anımsatarak başladı. Açıklamasına devam eden Oktay, "Hemşehrilerimizle, dostlarımızla burada görüşüyor olmak, birlikte olmak apayrı bir güzellik. İnsanın kendisini vatanında hissediyor olması, kendi öz toprağında hissediyor olması bir ayrıcalık." dedi.

YOZGAT HALKININ MİSAFİRLERE OLAN İLGİSİ ŞAŞIRTTI

Yozgat halkının kendisini oldukça sıcak karşıladığını belirtti ve Yozgat hakkında oldukça geniş bir brifing aldığını ve Vali ile fikir alışverişinde bulunduğunu söyledi. Konuşmasında Türkiye’nin kalkınmasının ve önündeki engelleri aşmasının üzerinde duran Cumhurbaşkanı Yardımcısı, bu kalkınmanın her şehre olduğu gibi Yozgat’a da yansıyacağını söyledi. Fuat Oktay’ın programında Valilik ziyaretinden sonra Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüşme, daha sonra Yozgat Belediyesini ve son olarak da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etme vardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay basın açıklamasını sonlandırırken kendisini ilgiyle ve samimiyetle karşılayan Yozgat halkına yürekten teşekkür ettiğini söyledikten sonra vekillere, valiye ve Belediye Başkanı’na da teşekkürlerini sundu. Fuat Oktay, bundan sonra daha da sık görüşecekleri üzerine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.