TOKİ Uşak'ta arsa satış ilanı yayımladı!

TOKİ aralarında Uşak'ın da olduğu 28 ilde arsa satışı yapacağını duyurdu.
TOKİ Uşak'ta arsa satış ilanı yayımladı!

TOKİ Uşak'ta arsa satış ilanı yayımladı! Uşak'ta arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni arsa satış ihalesi ilanı yayımlandı. 

Yapılan açıklamada konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, depolama alanı, sosyal kültürel tesis ve plansız niteliğindeki arsalara, yüzde 35 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek. Söz konusu ihale kapsamında aralarında Uşak'ın da olduğu 28 ilde yer alan 493 arsa açık artırma yöntemi ile satılacak. 

TOKİ'DEN UŞAK'TA ARSA SATIŞ DUYURUSU! 

18 VE 19 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenecek olan açık artırma yöntemi ile 493 arsa en yüksek teklif sahiplerine satılacak. Muhammen bedeli 11.203.890.000-TL olan yaklaşık 2.838.022 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van’da bulunan 493 arsa açık artırma yöntemi ile yeni sahiplerini bulabilecek. 

Açık artırma, 18 Temmuz 2023 Salı,  19 Temmuz 2023 Çarşamba günleri 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak. 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan arsalar için oturumlar TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çankaya Bilkent Otel’de gerçekleştirilirken isteyen kişiler emlak müzayede internet sitesi üzerinden de teklif verebilecekler.