Taekwondocu gençlere vali dopingi

Vali Funda Kocabıyık, Uşak Gençlik Merkezini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Taekwondocu gençlere vali dopingi

İlk olarak taekwondo eğitimi gören gençlerin çalışmalarını izleyen Vali Funda Kocabıyık, sporcularla sohbet ederek onlara başarılar diledi. Daha sonra halı dokuma atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Funda Kocabıyık, yüzyıllardır doğal kök boyaları ile boyanan ipliklerle dokunan Uşak halısının dünyada önemli bir üne sahip olduğunu vurgulayarak, bu değerli el sanatının yaşatılmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Halı atölyesinin ardından spor ve sanat eğitimi verilen sınıfları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Funda Kocabyık yaptığı değerlendirmede, “Spor ve sanat toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Spor ve sanat faaliyetleri gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumanın en güzel yoludur.

Hepsi birbirinden değerli pırıl pırıl gençlerimizi aydınlık bir geleceğe hazırlamak ailelerimizin ve Devletimizin öncelikli hedeflerindendir. Bu amaçla Devletimiz özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği birçok yatırımın yanında ülke genelinde kurulan “Gençlik Merkezleri” vasıtasıyla yıl boyunca verilen eğitimlerle gençlerimizin aydınlık geleceğine ışık tutmaktadır. Bu vesile ile İlimizde önemli çalışmalara imza atan Uşak Gençlik Merkezi yönetici ve eğitimcilerine çok teşekkür ediyor, burada eğitim gören gençlerimize de sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum” dedi. 

Vali Funda Kocabıyık’a Gençlik Merkezi ziyareti sırasında Vali Yardımcıları Meral Batı Demirbaş, Adem Uslan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can eşlik etti.