Soğuk bir kış gününde Uşak polisinden yürekleri ısıtan sıcacık bir dokunuş

Elmalıdere ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerine vatandaşın hatırını sormaya giden polis, önce çocuklara kek ve meyve suyu ikram etti. Çocuklarla kartopu oynayıp kızak kaydı. Çocuklarının mutluluğunu gören anne babalarda polisi evlerine davet ederek çay ikram edince ortaya polis vatandaş işbirliğini sergileyen inanılmaz bir tablo çıktı.
Soğuk bir kış gününde Uşak polisinden yürekleri ısıtan sıcacık bir dokunuş

Uşak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından, bu soğuk kış günlerinde vatandaşların polisten beklentilerini öğrenebilmek adına gerçekleştirdikleri hane ziyaretleri kapsamında Elmalıdere ve Mehmet Akif Ersoy mahallerine gittiler. Burada çocuklara kek ve meyve suyu ikram ettiler.

Polis ağabey ve ablaların bu jestinden çok mutlu olan çocuklar, onları kartopu ve kızak kayma oyunlarına ortak edince ortaya çok güzel görüntüler çıktı. Polislerle konuşan minikler, onlara birçok soru sorduktan sonra polis olmak istediklerini söylediler.

Çocuklarının mutlu olduğunu gören anne ve babalar da çay demleyip polis konuklarını evlerinde ağırladılar. Çocukların hoş vakit geçirmesini sağlayan polisler, anne babalara da bir ihtiyaçlarının ya da çözümleyebilecekleri bir problemi olup olmadığını sorarak vatandaşın kalbinde taht kurdular.

“Hayatımızın en güzel kış gününü yaşadık”

Polis ağabey ve ablalarının da kendilerine ikramlarda bulunup onlarla oyunlara oynanmasından çok mutlu olan minikler, “Polis ağabey ve ablalarımızla çok eğlendik. Onlarla kartopu oynayıp kızak kaydık. Hayatımızın en güzel kış gününü yaşadık ve çok mutlu olduk.  Şimdiye kadar kışın tadını hiç bu kadar çıkarmamıştık. Mükemmel bir gün yaşadık” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / ÖZELHABER)