Sivaslı İlçesinin genç efesi sevenlerini yasa boğdu

Sivaslı ilçesinde yaşayan genç efe İbrahim Küçükgöl’ün vefatı tüm ilçeyi yasa boğdu.
Sivaslı İlçesinin genç efesi sevenlerini yasa boğdu

İlçe festival ve düğünlerinde efe kıyafeti ile gösteriler sunan 26 yaşındaki İbrahim Küçükgöl, teşhis konulamayan bir hastalık nedeni ile pazar günü hayata gözlerini yumdu.

Sivaslı İlçesi eski belediye başkanlarından Zafer Küçükgöl’ün yeğeni, Taner Küçükgöl ve Firdevs Şahin’in iki çocuğundan birisi olan İbrahim Küçükgöl, yaklaşık 5 yıldır çektiği bilinmeyen bir hastalık yüzünden genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık bölümünden mezun oldu. İbrahim Küçükgöl, yaklaşık 5 yıl önce bilinmeyen bir hastalığa yakalandı. Genç adamın dudakları şişmeye ve zaman zaman güçsüzlükten yere yığılmaya başladı.

Bu süreçte ailesi ne yaptıysa İbrahim’in derdine doktorlar derman bulamadı. Yaklaşık 3 ay önce İstanbul Avcılar Medipol Hastanesinde tedavi altına alınan İbrahim’e burada da teşhis konulamayınca geçen hafta taburcu edildiği öğrenildi.

İstanbul’dan evine getirilen İbrahim, tekrar rahatsızlanınca Uşak Öztan Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan da İzmir Kent Hastanesi’ne sevk edildi.

Ancak, hastalığı bir türlü tespit edilemeyen gence, doktorlar, Akdeniz anemisinden şüphe edince; kız kardeşinden ilik nakli yapmayı planladılar. Bu da tutmayınca İbrahim Pazar günü İzmir Kent Hastanesinde ruhunu teslim etti.

Cenazesi evinin önünde kılınan namazın ardından Sivaslı Belediye Mezarlığında toprağa verildi.

Aynı zamanda Uşak’ta halk oyunları öğretmenliği de yapan İbrahim Küçükgöl’ün bilinmeyen bir hastalıktan dolayı genç yaşta hayata veda etmesi Uşak’ta da büyük üzüntü yarattı.