Sivaslı halkına çuvallarla patates dağıtıldı

Nevşehir’den bir TIR ile getirilen 2 bin 600 çuval patates ilçe halkına Sivaslı Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtıldı.
Sivaslı halkına çuvallarla patates dağıtıldı

Nevşehir’den, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın girişimleri ile getirilen,2 bin 600 çuval (1 TIR) patates, Uşak’ın Sivaslı ilçesinde, isteyen vatandaşlara dağıtıldı. Dağıtımda, Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Sivaslı İlçe Başkanı Hidayet Çiftçi, CHP Sivaslı Kadın Kolları Başkanı Saadet Şahin ve partililer yer aldı.


 

“VATANDAŞA EŞİT ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ”

Patateslerin dağıtımı sırasında konuşan Milletvekili Yalım, “Yaklaşık 2 bin 600 çuval patatesimiz geldi ve de bu patateslerimizi birazdan tüm vatandaşlarımıza, tüm hanelerimize dağıtacağız. Bunlar 10’ar kiloluk şekilde, partili partisiz hiçbir kimseyi ayırt etmeden, biz iktidar olduğumuzda da Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tüm vatandaşlarımıza aynı, eşit şekilde hizmetimizi vereceğiz. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Sayın Belediye Başkanımız Hürriyet Şafak, Sayın İlçe Başkanımız Hidayet Çiftçi, Sayın Kadın Kolları Başkanımız Saadet Hanım’la, yönetici arkadaşlarımızla ve de değerli çalışan arkadaşlarımızla birlikte, Sivaslı’da yaşayan vatandaşlarımızın evlerini, hanelerini ziyaret edeceğiz. Bu çuvalları onlara takdim edeceğiz. Bütün halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyorum” dedi.


 

“ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

Sivaslı halkına böyle bir hizmet vermekten gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şafak, “Uşak Milletvekilimiz Özkan Yalım’ın emekleriyle, Nevşehir’den gelen yaklaşık 1 tır civarındaki patateslerimizi Sivaslı halkına sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Genel Başkanımız sayesinde “Paylaştıkça Çoğalırız” belediyeler arasındaki projemiz, çok güzel tuttu. Büyükşehirlerimize, küçük ilçelerimize, beldelerimize yapmış oldukları yardımlardan dolayı büyükşehir belediyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız. Sivaslı halkımıza hayırlı uğurlu olsun, afiyetle yiyebilirler” ifadelerini kullandı.

Belediyeye ait araca yüklenen patatesler, kapı kapı gezilerek vatandaşlara teslim edildi.

Dağıtımların hafta içerisinde devam edeceği öğrenildi.