Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol'un ismi köprülü kavşağa verildi

Geçen yıl Hakkari Dağlıca bölgesinde uçuruma düşerek şehit olan Binbaşı Kürşad Selim Şenol'un ismi Uşak Üniversitesi önündeki köprülü kavşağa verildi.
Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol'un ismi köprülü kavşağa verildi

Valisi Salim Demir, yaptığı basın açıklamasında, geçen yıl nisan ayında Hakkari Dağlıca bölgesinde şehit olan Binbaşı Kürşad Selim Şenol'un adının Uşak Üniversitesi önündeki köprülü kavşağa verildiğini söyledi.

Vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna canlarını veren şehitlerin isminin yaşatılması için çaba harcadıklarını dile getiren Demir, şunları kaydetti:

"Tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum. Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol başta olmak üzere üç şehidimizin isimlerini karayolları ağında yapılmış büyük köprülü kavşaklara verdik, Türkiye Cumhuriyeti devleti de şanına yaraşır bir şekilde, özellikle de son 15 yılda, şehitlerimize ve şehit ailelerimize daha yüksek bir seviyede desteklerini sunuyor ve sunmaya devam edecek. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, makamları cennet olsun, ailelerimize de başsağlığı diliyoruz. Devlet ve millet olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız."