ŞEHİR HASTANESİ İŞ İLANLARI! Başvurular sabahtan başladı! 18-59 yaş arası hastane personel alımı

Şehir Hastaneleri açıldığından bu yana iş arayanlar Şehir Hastanesi personel alımlarını yakından takip ediyor. Alımlar genellikle İŞKUR üzerinden online bir şekilde gerçekleştiriliyor. Şehir Hastanesi iş ilanları detayları haberimizde!
ŞEHİR HASTANESİ İŞ İLANLARI! Başvurular sabahtan başladı! 18-59 yaş arası hastane personel alımı

Şehir Hastanesi personel alımları başladı. Alım yapılacak kadrolar ve Türkiye’nin farklı yerlerindeki şehir hastanelerinin çıktığı personel alım ilanlarına ilişkin merak edilen bütün detaylar haberimizde!

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Aktarılan son haberin detaylarına göre Şehir Hastanesi personel alımları İŞKUR üzerinden başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için beden işçisi, sağlık personeli, işçi, güvenlik elemanı ve aşçı gibi pek çok farklı meslekler için alımlar yapılacak.

616x346-hastanelere-temizlik-personeli-guvenlik-gorevlisi-ambulans-soforu-sekreter-alimi-basvuru-sartlari-iskur-hastane-personel-alimi-1598363706339.jpg

KPSS ŞARTI YOK

Şehir hastanelerine yapılacak olan personel alımların özel sektör için olacağı KPSS şartının aranmayacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanlara göre şu anda 14 farklı Şehir Hastanesi için personel alımı yapılacak. Ancak bazı karolar için mezuniyet şartının aranabileceğinin altını çizmek gerekiyor. Detaylar için ilanların içeriğine ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları genel olarak açıklandı. Özel şartlar alım yapılacak hastane ve ilanların içeriğine göre değişkenlik gösterebilmektedir. İşte genel başvuru şartları:

Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmak

En az 18 yaşını tamamlamış olmak (üst yaş sınırı ilanlara göre değişmektedir)

En az ilkokul mezunu olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Emekli olmamak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

2023/10/18/0x0-iskur-kpsssiz-ilkokul-mezunu-isci-alimi-14-farkli-sehir-hastanesi-sofor-beden-iscisi-asci-guvenlik-ve-temizlik-1697269056716.jpg

HANGİ ŞEHİR HASTANELERİNE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda şu an için alım yapacak şehir hastaneleri şu şekilde:

Ankara Şehir Hastanesi

Adana Şehir Hastanesi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi

Bilkent Şehir Hastanesi

Bursa Şehir Hastanesi

Eskişehir Şehir Hastanesi

Etlik Şehir Hastanesi

Gaziantep Şehir Hastanesi

Kocaeli Şehir Hastanesi

Konya Şehir Hastanesi

Manisa Şehir Hastanesi

Ordu Şehir Hastanesi

Samsun Şehir Hastanesi

Tekirdağ Şehir Hastanesi

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların İŞKUR’un online şubesi üzerinden yapılacağı belirtildi. Açık İş İlanları kısmına girildiğinde arama kısmına “Şehir Hastanesi” yazmanıza yeterli olacaktır. İllere göre arama yapabilir, şehir hastanelerinin alım yapacağı meslekleri görüntüleyebilirsiniz. İlanlara ilişkin son başvur tarihleri de ilanların sağ kısmında yer almaktadır.