Salgın günlerinde karantinalı klip çekimi

Dünya ve ülke olarak Covid-19 ile yeni normalde her şey online olarak devam ederken müzik klibi ile Covid-19'la mücadeleye destek verdiler!
Salgın günlerinde karantinalı klip çekimi

Uşak Üniversitesi'nde Radyo TV ve Sinema eğitimi alırken yönettiği film ve kliplerle Uşak’ı tanıtan  Yönetmen Onur Ulucanlı ve Müzik Sanatçısı Cengizhan Coşar işbirliği ile "Karantina" adlı müzik klibi yakın zamanda tüm dijital platformlarda yayınlandı. Klip hikayesinde maske ve koruyucu tulumlar ile duygular yeni bir dille ifade edildi, medya çalışmalarında genellikle maske kullanımı gösterilmeden olaylar ifade edilirken Karantina klibinde aksine maske ve koruyucu tulumlar ile hikaye anlatıldı. Klip çekimleri 12 saatde tamamlandı. Klibin Söz / Müziği Cengizhan Coşar'a Yönetmenliği ve Yürütücü Yapımcılığı ise Onur Ulucanlı'ya ait.

Klip ekibinde, Senarist /Yardımcı Yönetmen Gamze Akıncı, Oyuncu Eren Biçer ve Beyza Alsancak, Görüntü Yönetmeni Doğan Kınalı, Kurgu / Renk Aykut Çekim, Set Amiri Metin Zengin, Set Ekibi Salih Karabacak, Işık Şefi Yasin Şakar, Kostüm Tasarım Ayten Şentürk Çapa, Saç / Makyaj Dilek Zeliha Özyazgan ve Eda Şimşek olarak büyük bir ekip çalıştı. Klibin yayınlanmasıyla Sanatçı Cengizhan Coşar ve Yönetmen Onur Ulucanlı şu sözleri paylaştı, "Çalışırken çok şevklendiğimiz bir proje oldu bu tarih itibariyle artık müzikte klipte siz değerli dinleyici ve seyircilere ait" diyerek duygu düşüncelerini ortak bir dille ifade ettiler.

UŞAK’TA ÇEKTİĞİ KLİP VE FİLMLERLE MEŞHUR OLDU

Onur Ulucanlı 2016 yılında Uşak Üniversitesi'nde Radyo TV ve Sinema lisans eğitimine başlaması ile Uşak'ta projeler üretmeye başladı. 2017 yılında Uşak'ta ilk kısa filmi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde geçen Mavi Çizgi'yi çekerek Atatürk Kültür Merkezinde izleyiciler ile buluşturdu. 2017 yılında Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı müziğine izin alarak Uşağın ilk şeker fabrikası, Tarihi Uşak Tren Garı ve Eski Uşak Evleri mekanlarında nostaljik bir klip çekerek izleyicilerle buluşturdu. 2018 yılında Yapımcısı ve Senaristi Emre Muslu ile Yönetmen ve Sanat Yönetmenliği Onur Ulucanlı'ya ait olan Kaynama Noktası / Impatience filmini Uşak'ta çekerek şehri, üniversiteyi ve ülkeyi yurtdışında temsil etti. ABD'de de tek Türk finalist Romanya ve Roma'da finalist olarak başarıları beraberinde getirdi. Aynı zamanda filmi Atatürk Kültür Merkezinde halka açık gala gecesiyle bir kısa metraj filminde galası olur diyerek bu konuya saygı duyduğunu belirtti. Tüm bu başarılardan sonra müzik klibi teklifleri almasıyla Savaş Yaman - Çakır Keyif, Sibel Yıldız - Hepsi Bu, Cengizhan Coşar - Son müzik kliplerini Uşak ve Uşağın ilçelerinde çekti. Aynı zamanda T.C. Uşak Valiliği ve Uşak Belediyesi ile de 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel olarak Engel Olma Engeli Kaldır kamu spotunu çekti. Ve ardından 2019-2020 yılında Uşağa çok değer verdiğini ve bir değer üretmesi gerektiğini savunarak Uşak'lı Mehmet Keyvanoğlu'nun Kadim Zaman Flanörü Keyvanoğlu belgeselini çekti. Gala hazırlıkları yaparken başlayan pandemi durumu ile hazırlıklar yarım kaldı. Uşak ile bağlantısını sürdüren Onur Ulucanlı halen Uşak'ta ki Sanatı ve Sanatçıyı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmekte olup ilerleyen tarihte de Kadim Zaman Flanörü Keyvanoğlu Belgeseli galasını düzenlemek için Uşağa geleceğini duyurdu.