SAATLER SONRA BİTİYOR! 44 yaş altı vatandaşlar için başvurular 23.59'a kadar alınacak

Başvuruların bitmesine çok az bir zaman kaldığı açıklandı. Aktarılan son habere göre 44 yaş altı vatandaşlar için başvurular bugün saat 23.59'a kadar alınacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar haberimizde!
SAATLER SONRA BİTİYOR! 44 yaş altı vatandaşlar için başvurular 23.59'a kadar alınacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan son personel alım haberinin detaylarına göre büro memuru kadrosu içi alımlar dün sabah başladı, bu akşam saatlerinde sona erecek. BESOT Manisa Belediyesi’ne yapılacak personel alımında adayların başvurularını bu akşam saatlerine kadar tamamlaması gerekecek.

Çalışma şartları, başvuru koşulları ve başvuru bilgilerine ilişkin merak edilen tüm detaylar İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda aktarıldı. İşte büro memuru alımında merak edilenler!

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adayların başvurularını 9 Nisan tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. Başvuruların “cv.manisa.bel.tr” adresi üzerinden mail yolu ile yapılacağı ifade edildi. Deneyim süresinin aranmadığı personel alımında alımların daimi olacağı belirtildi. İlgili adaylar için telefon numarası 0236 231 45 80 olarak aktarıldı. İşte yayımlanan başvuru bilgileri:

ekran-goruntusu-2024-04-09-084534-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları da tek tek açıklandı. Yayımlanan ilanda adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • 5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak
  • Adayların Manisa Merkezde ikamet etmesi şartı aranacaktır
  • 45 yaşından gün almamış olmak
  • En az ilkokul ya da ortaokul mezunu olmak
  • Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının olması gerekiyor
  • Askerliğini yapmış olmak
  • İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından araç kullanmaya engeli olmamak
  • Yayımlanan şartlar içerisinde KPSS puan şartının aranmayacağının da altı çizildi.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, hazırlanması gereken belgeleri de merak ediyor. Yayımlanan ilanda “Başvuru sırasında belge istenmeyecektir. Başvurular yukarıda verilen mail adresine yapılacaktır” açıklaması yapıldı. Bu sebeple adayların şartlarını taşıması halinde mail üzerinden başvuru yapabilecek. Başvurular 9 Nisan 23.59’a kadar devam edecek.