Resmi olarak açıklama geldi! Başvurular bayramdan sonra BAŞLIYOR

Başvuruda bulunmak isteyenler için resmi olarak açıklama geldi. Aktarılan son habere göre başvuruların bayramdan sonra başlayacağı açıklandı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar ve merak edilenler haberimize eklendi!
Resmi olarak açıklama geldi! Başvurular bayramdan sonra BAŞLIYOR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İlk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak. Kırıkkale ili Bahşılı Belediyesi için yapılacak personel alımına ilişkin başvuru detayları belli oldu.

KPSS 55 PUAN ŞARTI VAR

Farklı meslekler için yapılacak olan personel alımında KPSS 55 puan şartı alınacak. Kadın erkek personel alımına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır”

ekran-goruntusu-2024-04-08-140136-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Adayların taşıması gereken şartlardan bazıları şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik durumu ile ilişkisi olmamak
  • Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli olmamak
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDİLECEK?

Başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Başvurmak ve işe alınmak isteyen adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde açıklandı:

“Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 15/04/2024 tarihinden 17/04/2024 tarihi mesai bitimine kadar (08:30-12:00 / 13:30-16:30) mesai saatleri içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı/KIRIKKALE adresine müracaatlarını yapabileceklerdir”

Kurum, yaptığı açıklamasında geciken postalardan belediyenin sorumlu olmayacağının altını çizdi. Bu sebeple detayların iyi bir şekilde incelenmesi gerekiyor.