Rektör Ekrem Savaş öğrencilerle iftar yaptı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, öğrencilerle iftarda bir araya geldi.
Rektör Ekrem Savaş öğrencilerle iftar yaptı

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen iftar programına topluluk danışmanı akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programda Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.

"Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun"

İftar programında konuşan Prof. Dr. Savaş, Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasın diledi. Bu hayırlı günlerin, dünyanın farklı yerlerinde zulüm altında olan Müslümanların ve tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını dileyen Rektör Savaş, “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluştur. Kardeşlik duygularının kabardığı, insanların ihtiyaç sahiplerine en çok yardım ettiği dönemdir. Ramazan’da ayrıca insan sabretmesini öğrenir.” dedi.

Gençlerin, Türkiye’yi daha da ileri taşıyacağının altını çizen Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Ülkemiz için, dünyadaki mazlumlar için daha çok çalışacaksınız. Başarılara imza atacaksınız. Bizlere ve siz gençlere çok büyük görevler düşüyor. Bizler sizi çok iyi yetiştirmek zorundayız. Sizler de kendinizi çok iyi geliştirmelisiniz. İçinizde mezun olacak öğrencilerimiz var, yolları, bahtları açık olsun. Final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sizden ricam lütfen görüş, öneri ve şikâyetlerinizi bana iletin. Çünkü sizlerin düşünceleri bizim için önemli. Hepinize sağlık, afiyet diliyorum. Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun.” dedi