Polis eşleri şehit yavrularını sevindirdi

Geçtiğimiz Aralık ayında şehit olan Polis Memuru Nazım Tuncer’in kızlarının doğum gününü unutmayan polis eşleri, düzenledikleri doğum günü partisi ile şehit yavrularını sevindirdi.
Polis eşleri şehit yavrularını sevindirdi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, terör örgütü PKK/KCK üyesi 2 şüphelinin içinde bulunduğu aracı takibi sırasında çıkan çatışmada, şehit olan Uşaklı polis memuru Nazım Tuncer (34)’in iki kızının doğum günü kutlandı.

Çocukların ikamet ettiği Banaz İlçesi Kızılhisar Köyüne giden Polis Eşleri Uşak Şubesi ekipleri, yanarlında getirdikleri pasta ile bir ay sonra şehit evinde yüzlerin gülmesini sağladılar.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Polis Eşleri Derneği üyelerimiz, Şehit Polis Memuru Nazım Tuncer’in kızlarının doğum gününü kutlamak üzere Eşi Sevilay Tuncer’in evini ziyarette bulunmuşlardır. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen pasta kesiminden sonra evlatlarımıza hediyeleri verilmiştir.

Uşak Emniyet Müdürlüğü ailesi olarak; evlatlarımızın yeni yaşını kutlar, sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesini dileriz” denildi.