Normalde Afrika'da yaşıyordu Türkiye'de görenler gözlerine inanamadı! Dünyanın en çok aranan hayvanı

Araç kamerasına yakalanan hayvan büyük yankı uyandırdı. Dünyada nadiren görülen ve Afrika'da yaşayan hayvan araç kamerasına takıldı!
Normalde Afrika'da yaşıyordu Türkiye'de görenler gözlerine inanamadı! Dünyanın en çok aranan hayvanı

Normalde Afrika'da yaşıyordu Türkiye'de görenler gözlerine inanamadı! Dünyanın en çok aranan hayvanı - Trafikte yaşanan her anı kayıt altına alan araç kameraları birbirinden ilginç anları görüntülemeye devam ederken bu görüntülerden biri de Elazığ'dan geldi.

Elazığ'da gece saatlerinde seyir halinde olan aracın kamerasına ilginç bir görüntü takıldı. Görüntü kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekoru kırarken bazı kişiler görüntünün gerçek olmadığını savunsada aslında görüntüye takılan şeyin bir hayvan olduğu ortaya çıktı.

ELAZIĞ'DA OKLU KİRPİ GÖRÜNTÜLENDİ!

Nesli tükenmekte olan ve nadiren görülen hayvanlar arasında yer alan oklu kirpi dün gece saatlerinde Türkiye'de görüntülendi. Anavatanı olan Afrika'dan çok uzakta görüntülenen oklu kirpi Elazığ'da araç kamerasına yakalandı.

Araç kamerasına takılan ve çok nadir görünmesi nedeniyle şok etkisi yaratan oklu kirpi bir süre kameraya görüntü verdikten sonra gecenin karanlığına girerek gözden kayboldu. Görüntüler özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırırken yorum yapan kişileri de ikiye böldü.

Türkiye'de nadiren Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep gibi doğu bölgesinde görülen oklu kirpinin Elazığ'a nasıl geldiğiyse merak konusu oldu...