Netflix orijinal içerikleriyle ün ve para kazanma yarışında ilk sırada!

Netflix Türkiye'nin yatırımları hız kazanırken bütün dünyada popülaritesi artmaya başlayan Netflix'in orijinal içerikleri çoğalmaya devam ediyor. Daha çok içerik ile karşılaşan kullanıcılar ise Netflix'in gelirini katlarken aynı zamanda çok daha ünlü olmasını sağlıyor. Netflix internet televizyonu anlamında şuan dünya çapında rakipsiz olarak ilk sırada yer alıyor.
Netflix orijinal içerikleriyle ün ve para kazanma yarışında ilk sırada!

Netflix dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip bir internet televizyonu olmak ile beraber orijinal içerikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi çok iyi biliyor. Türkiye’de oldukça büyük yatırımlar yapan Netflix, Türkiye’de sadece reklamlarla değil aynı zamanda bir dizi çekimine de başladı. Türkiye’nin en ünlü oyuncularının oynayacağı dizi için herhangi bir bilgi yok ama yeni sezonda başlayacağı biliniyor. Netflix geleneğinde bir diziyi her hafta çekmek yok. Her diziyi sezonluk olarak çekiyor ve bütün bölümlerini direkt olarak sisteme yüklüyor ve kullanıcıları isterlerse bir sezonu günler içerisinde bitiriyorlar.

NETFLİX FİLM VE DİZİLERİ BÜYÜK YAPIMLARI GEÇTİ

Belki 100 yıldır dünyada tiyatrolar, filmler ve diziler çekiliyor. Türkiye’de her ne kadar geç kalınmış bir sektör olsa da dünya üzerinde bu tür yapımlar yüz yılı aşkındır yapılıyor. Oyuncuları dünyanın en zengin insanları arasına sokan film ve dizilerin yapımcılarının kazandığı para Netflix kazancının yanında çekirdek parası kaldı. Yeni nesil televizyon izlemiyor ve sürekli olarak internette takılıyor. Bu yüzden şuan rakibi olmayan internet televizyonu girişimi Netflix’in geliri her geçen gün artıyor ve elbette orijinal içerikleri de hızla artıyor.

ÜNLÜ OYUNCULAR NETFLİX İLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

Eskiden bu tarz girişimlere ünlü oyuncular ilgi göstermezdi ama çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olunca ünlü oyuncularda burada rol almaya başladı. Hatta şunu söylemek gerekiyor ki çok yerinde bir tabir olacaktır. Oyuncuların çok daha ünlü olmasını sağlayan Netflix’in ünü ve kazandığı dudak uçuklatan rakamlar çok daha fazla orijinal içeriğin akıllı telefonlarımıza kadar gelmesini sağlıyor. Büyük bir boşluğu da dolduran Netflix yeni neslin ilk tercihi oluyor. Yaşanmış hikayelerin belgeselleri film tadında bizim bile hoşumuza gidiyor.