Muhammet Gür’ü tanıyalım

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür’ü tanıyalım, “Kuru fasulyeyi çok sever İftiracılara ifrit olur”
Muhammet Gür’ü tanıyalım

Muhammet Gür, 1967 yılında Eşme İlçesine bağlı Hamamdere Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Uşak merkezde tamamlayan Gür, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat bölümünü bitirdikten sonra, 1993-1995 yıllar arasında askerlik görevini tamamlayarak, Uşak’ta inşaat mühendisi olarak iş hayatına atıldı.

Bu arada evlenen Gür, 2000 yılında bir erkek, 2006 yılında da bir kız babası oldu. 1999 yılında yapılan genel ve yerel seçimlerde MHP’den Uşak Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. Bu esnada encümen üyeliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Gür’ü 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde yeniden MHP listelrinde belediye meclis üyesi olarak görüyoruz. Ancak, Gür bu kez belediye meçli üyeliği unvanın yanına “Uşak Belediye Başkan Yardımcısı” sıfatını da ekliyor.   

Bu görevlerini ifa ederken kendi tabiri ile 2009-2011 yılları arasında “Uşak Sportif basketbol Takımını 1. Lige çıkaran yönetimin arasında bulunmaktan gurur duyuyor.

Belediye başkan yardımcılığı görevi bittikten sonra Gür’ü UTSO Meclis üyeliği, bir dönem Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı, Uşak İli tanıtım ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde görüyoruz.

2015 yılında yapılan milletvekilliği seçimlerine, “MHP 3. Sıra Uşak Milletvekili Adayı” sıfatı ile karşımıza             çıkan Gür’ün iş yaşamında da örnek gösterilebilecek

2004 yılı 3. Sıra Uşak Vergi Rekortmenliği,

2005 Yılı 1. Sıra Uşak vergi Rekortmenliği

2008 yılı Kurumlar vergisi 5. Sıra Uşak Vergi Rekortmenliği başarı öyküleri de bulunuyor.     

Burcu: Oğlak

Tuttuğu takım: Uşakspor’dan sonra FB

En sevdiği yemek: Kuru Fasulye ve Uşak usulü tarhana çorbası

En önem verdiği kavram: Aile ve dürüstlük

En çok sinir olduğu şey: Hatalar karşı toleranslı davranmasına rağmen art niyetli olan kişiler ve iftiralar.

Hobileri: Sinemada film izlemek. Halı sahada top koşturmak (Orta sahada takımın beyni olmayı seviyor. Seçim çalışmaları nedeni ile 3 ayı aşkın bir zamanadır maç yapamadığı için üzgün)