Muhammet Gür rakibi Çakın’ı kutladı

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çakın’ı ilk kutlayanlardan birisi de en büyük rakibi İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür oldu.
Muhammet Gür rakibi Çakın’ı kutladı

Çakın ve Gür yaklaşık 4 ay boyunca birbiri ile kıyasıya yarışmış, AK Parti Adayı Mehmet Çakın, geçerli oyların yüzde 39,11’ni alarak 50 bin 934 oyla Uşak Belediye Başkanı seçilmişti.

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür de 49 bin 172 oy toplayarak yüzde 37, 76 oranında kalmış ve rakibinden bin 762 oy geriye düşmüştü.

Gür, sosyal medya sayfasından, seçim kampanyası boyunca kendisine destek olanlara teşekküre derken, rakibi Çakın’ı da şu sözlerle kutladı:

Kıymetli Hemşerilerim!

“Yoğun bir seçim kampanyası dönemi sonrasında Uşak’ımız tercihini yapmış, Uşak Belediye Başkanlığı vazifesini Sayın Mehmet ÇAKIN’a tevdi etmiştir. Kendisine başarılar diliyor, Uşak için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim süreci boyunda desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime ve bizleri yalnız bırakmayan tüm partili dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”