Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına Uşaklılar damga vurdu

Bu hafta Atv Televizyonunda yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına iki gün boyunca Uşaklılar damga vurdu.
Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına Uşaklılar damga vurdu

Programda Almanya’da yaşayan Gülseren Çınar adlı kadın, sosyal medyadan tanıştığı Uşaklı Ali Yıldız’ın kendisini Hoca olarak tanıttığını, 20 milyon TL senet imzalatarak, borcu karşılığında Kuşadası ve İzmir Balçova’daki evlerini elinden aldığını, Ali Yıldız, eşi Gözde Yıldız, gayri menkul danışmanı Ejder Demirel ve Kuşadası’ndaki evi satın alan İsmail Ayata’nın kendisine komplo kurduğunu iddia etti. Programda Uşak’tan canlı bağlantılar kurularak olayda adı geçen kişilerle de görüşmeler yapıldı.

28 -29 Eylül tarihlerinde atv kanalında yayınlanan “Müge Anlı ile tatlı Sert” programında Uşaklı 4 kişinin komplo kurarak bir kadının gayrimenkullerinin elinden alındığı iddiası işlendi.

Yurt dışında yaşayan Yasemin Çınar adlı bir kadının Müge Anlı’ya başvurarak annesi Gülseren Çınar’ın Almanya’dan Türkiye’ye geldiğini ve kendisinden haber alamadıklarını bulunmasını talep ederek programa katılmasıyla ilginç olaylar serisi başladı.

Gülseren Çınar’ı bulan Müge Anlı, menapoza giren Gülseren Çınar’ın psikolojik sorunlar yaşadığını, herkesten kaçtığını söyledi. Anlı, Uşaklı olan Ali Yıldız’dan, “Sözde Hoca” olarak bahsederek, kafelerde fal baktığını söyledi.

Gülseren Çınar; “Yurt dışından geldiğim o bunalımlı günlerimde sosyal medyadan Ali Yıldız ile tanıştım. Bana kendisinin hoca olduğunu, okuyup üfleyerek bana musallat olan varlıklardan koruyabileceğini söyledi. Daha sonra buluştuk. Bana varlık cinin musallat olduğunu, onu kandırmak için sevgiliymiş gibi yapmamız gerektiğini belirterek 20 milyon TL civarında senet imzalattı ve Kuşadası ve Balçova’daki evlerimin cini kandırmak için geçici olarak eşi Gözde Yıldız’ın üzerine yapılmasını önerdi. Ben de kabul ettim.

Sonra Uşak’a geldik. Burada ben gayrimenkul Danışmanı Ejder Demirel’e ait pansiyonda 25 gün kaldım. Daha sonra Ejder Demirel’in aracılığı ile gayrimenkullerimi Gözde Yıldız üzerine yaptım” dedi.

Canlı yayında Uşak’a bağlanan Müge Anlı, Gayrimenkul Danışmanı Ejder Demirel ve Kuşadası’ndaki evi satın alan İsmail Ayata ile görüştü. Ejder Demirel; “Gözde Yıldız, Kuşadası’ndaki evi aldıktan hemen sonra satmak istediğini yardımcı olmamı istedi. Ben de İsmail Ayata’yı buldum. Evi 1 milyon TL nakit para ve Uşak Kemalöz Mahallesinde bir daire karşılığında 2 milyon 100 bin TL’ye ona satılmasına aracılık ettim” şeklinde kendini savundu.